Дани отворених врата четвртком у Фонду


11.07.2017

У оквиру представљања Програма раног развоја и Програма суфинансирања иновација, Фонд ће током јула и августа за заинтересоване иновативне компаније одржати низ инфо сесија о садржају и пропозицијама ових програма.

Други дан отворених врата биће четвртак 13. јула 2017, са почетком у 13h и завршетком у 15h, у просторијама Фонда, у Научно-технолошком парку Београд, Ул. Вељка Дугошевића 54. Улаз је слободан и није потребна претходна најава доласка.

У оквиру Програма раног развоја Фонд додељује бесповратна средства до ЕУР 80 000 по пројекту, а у оквиру Програма суфинансирања иновација Фонд додељује до ЕУР 300 000 по пројекту. Средства су обезбеђена из буџета Републике Србије кроз Пројекат за унапређење конкурентности и запошљавања, који Србија спроводи у сарадњи са Светском банком. За 2017. годину издвојено је укупно ЕУР 2,7 милиона за ове програме.

Компаније могу пријавити пројекат из било које области науке и технологије и из било ког индустријског сектора. Рок за подношење пријава истиче 1. септембра до 15 часова.