Иванка Миленковић добитница признања Цвет успеха за жену змаја


09.11.2014

Удружење пословних жена Србије организовало је осму годину за редом доделу престижних награда „Цвет успеха за жену змаја”, са циљем да ода признање најуспешнијим предузетницама у Србији.

Специјално признање за иновативност за 2014. годину понела је Иванка Миленковић, оснивач  и директор компаније ЕКОФУНГИ.

Компанија ЕКОФУНГИ је успешно окончала пројекат који је финансиран у другом циклусу Програма раног развоја  и на путу је да такав резултат понови и као корисник четвртог циклуса истог програма. Иноватиовност коју је Програм раног развоја препознао и подржао, допринела је да ЕКОГФУНГИ заузима специфично и све значајније место у својој бранши, не само у земљи већ и у свету.  Захваљујући реализованим пројектима, иновативном приступу и новим решењима ово предузеће је пример да и у не лаким околностима, раст заснован на сталним иновацијама и унапређењу процеса може бити евидентан.

Слоган овогодишње манифестације био је „САН, ИДЕЈА, ЦИЉ“. Пројекат су и ове године подржали Немачка организација за међународну сарадњу – GIZ и Центар за приватна интернационална предузећа из Вашингтона- CIPE, спонзори и традиционално, чланице УПЖ Србије. Институционалну подршку пројекту су дали Министарство привреде Владе Републике Србије, Европска банка за обнову и развој и Еuropean SME Wеек.