Локално Slush такмичење први пут у Београду


31.07.2015

Фонд за иновациону делатност организује локални Slush - Slush Global Impact Accelerator у Београду, 27. августа 2015. године, у просторијама Фонда, Научно Технолошки парк „Звездара“, са почетком у 10 часова. Ово је прилика за српске start-up компаније да представе своје идеје у области друштвених иновација и директно се квалификују за Slush и IMPACT Акцелератора.

Шта је Slush?

Slush је дводневна конфереција намењена стартап компанијама, једна од највећих такве врсте у Европи и одлична прилика да се идеје start-up компанија представе потенцијалним иневститорима и медијима широм света. Прошле године Slush конференцију за два дана посетило је 14.000 посетилаца из 80 земаља, 1.400 стартап компанија, 750 инвеститора и 690 новинара. Током конференције одржано је преко 3.700 састанака између start-up компанија и инвеститора.

Шта је IMPACT Akcelerator?

Министарство спољних послова Финске заједно са УНИЦЕФ-ом и другим партнерима, укључујући и Фонд за иновациону делатност у Србији организује такмичење за улазак у IMPACT Акцелератор, који ће помоћи оснивачима стартап компанија да унапреде своје пословне идеје кроз релеватне радионице, мрежу контаката, упознавање инвеститора и потенцијалних партнера, као и кроз представљање на Slush конференцији. Овај програм обухвата рад са менторима пре Конференције, локални припремни програм (boot camp) у Хелсинкију од 4. до 13. новембра 2015. године, као и подршку након догађаја.

Шта добијају учесници IMPACT Akcelerator?

  • Хелсиншки локални припремни програм (boot camp) од 4. до 13. новембра, 2015:
  • Авио карте и смештај за време трајања програма
  • Улазницу за Slush конференцију
  • Прилику да учествују на Slush-у у оквиру Slush Impact Акцелератора
  • Прилику да учествују на УНИЦЕФ самиту иновација
  • Прилику за networking и састанке са релевантним инвеститорима, невладиним организацијама, институцијама, start-up-овима, медијима и другим заинтересованим странама
  • Прилику да учествују на радионицама и јачају своје капацитете
  • Прилику да учествују на сесијама у оквиру своје индустрије

Рок за достављање пријава је 20. август 2015. године путем линка: Application Form – Slush Local Event Belgrade

За све додатне информације, контактирајте нас на маил адресу: slush@inovacionifond.rs

Агенда Slush Global Impact Accelerator in Belgrade (0.5 МB)

Innovation fund startup invitation (6.0 МB)