ФОНД НА 66. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТЕХНИКЕ И ТЕХНИЧКИХ ДОСТИГНУЋА


20.05.2024

Међународни сајам технике и техничких достигнућа ове године се одржава од 21. до 24. маја на Београдском сајму. У оквиру ове престижне манифестације, Фонд за иновациону делатност ће активно учествовати, представљајући програме подршке за развој иновација у Србији.

На изложбеној поставци Владе Републике Србије под називом „Играј за човечанство! Наука за све”, и под слоганом „Закорачи у одрживу будућност”, Фонд ће заједно са свим актерима иновационог екосистема омогућити приступ информацијама о резултатима и актуелним изворима финансирања који доприносе одрживом напретку и унапређењу техничких достигнућа.

Посетиоци ће имати прилику да кроз демонстрацију широког спектра иновативних решења која су резултат рада нашег стартап екосистема, привреде засноване на знању и научноистраживачке заједнице, сазнају више о најновијим достигнућима и технологијама које освајају глобално тржиште и омогућавају бољи квалитет живота.

Сајам технике и техничких достигнућа је једна од најважнијих манифестација у региону и представља одличну прилику за умрежавање и размену идеја између иноватора, истраживача, привредника и шире јавности. Позивамо све заинтересоване да посете изложбену поставку Фонда за иновациону делатност и сазнају више о будућим планираним активностима које су усмерене на свеобухватну подршку за развој иновација.